Stay Home

Forskerne ved Stay Home undersøger, hvad der sker med hjemmet som et fysisk, digitaliseret, socialt og eksistentielt fundament under coronakrisen - og bagefter.

Nyhed

Velkommen på besøg!

af Emma Klakk Christensen 17. marts 2021

Vi er glade for og stolte over, at mange har besøgt vores formidlingsblog. Siden projektets opstart i september 2020 har vi registreret 34.955 besøg her på siden. Der er ikke tale om 34.955 unikke besøgende, men det svarer til ca. 1200 besøg om ugen, så der skal være en gruppe meget flittige brugere af siden derude, hvis ikke det tyder på, at vi får besøg af en del forskellige brugere. Skulle der være flittige brugere af siden derude, så er de selvfølgelig meget velkomne.

Grafen ovenover viser antal besøg i perioden 01.09.2020-17.03.2021. Data er udtrukket fra Website analytics på one.com 17.03.2021.

De fleste besøgende her på siden er fra Danmark, men også brugere fra USA, Frankrig, Canada og Tyskland m.fl. besøger vores side. Fra STAY HOME skriver vi på denne side på dansk, men hos vores partnerprojekt Lockdown Reading, der også hører til på denne side, skrives der på engelsk, så der er også noget at komme efter for de internationale læsere. Desuden findes engelsk indhold fra STAY HOME på vores engelsksprogede side på Københavns Universitets hjemmeside og vores engelske Research Blog.

Tabellen ovenover viser andelen af besøg på siden fordelt på de ti lande, fra hvilke flest besøgende har tilgået siden i perioden 01.09.2020-17.03.2021. Data er udtrukket fra Website analytics på one.com 17.03.2021.

Tak fordi du besøger vores side og ikke mindst læser det, vi udgiver. Da vi ikke blot er interesseret i envejskommunikation fra vores side, ville vi sætte stor pris på, hvis du anonymt vil dele nogle af dine erfaringer fra dit hjem under coronakrisen på denne digitale opslagstavle. Bidragene til opslagstavlen bruger vi som inspiration i vores forskning, så vi kan få øje på perspektiver og nuancer af livet i hjemmet under coronakrisen, vi kunne have overset. Del endelig både denne formidlingsblog og linket til opslagstavlen med venner, familie og bekendte.